середа, 05 грудня 2012 13:17

"Чесно" продовжить контролювати депутатів 7-го скликання

"Чесно" продовжить контролювати депутатів 7-го скликання
Фото: uainfo.censor.net.ua

Громадський рух "Чесно" за рік свого існування промоніторив 2758 кандидатів у депутати. Цим займалися близько 500 активістів і витратили 800 тис доларів. Про це на підсумковому форумі "Чесно" розповіла координатор руху Світлана Заліщук.

Також вона наголосила, що на реалізацію проектів витрачено 800 тис доларів, які були проаудитовані міжнародними аудиторами. Вона розповіла й про те, що рух "Чесно" за результатами річної діяльності зробив 5 висновків.

"Наша мережа має перезавантажитися. Ми повинні оновити нашу структуру, залишити найвідповідальніших, а тим, хто діяв недостатньо відповідально або ж дискредитував рух, — запропонувати піти. Друге — створити нову оновлену структуру, для цього ми зберемо координаційну раду із представників руху з регіонів. Також ми збираємося моніторити чинний парламент за 6-ма уже напрацьованими критеріями. Також будемо створювати й інші критерії, вважаючи на специфіку цього парламенту, - додала Заліщук. - Координатор "Чесно" Віктор Таран готовий промоніторити перші дні діяльності парламенту: хто як ходить і як голосує, і вже в кінці грудня ми побачимо результати."

На думку Заліщук, подібна діяльність повинна перерости у певний контроль влади на різних рівнях. Вона зазначила, що йдеться і про місцеві вибори, і про президентські, і про контроль влади у міжвиборчий період.

 

Зараз ви читаєте новину «"Чесно" продовжить контролювати депутатів 7-го скликання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути