четвер, 11 жовтня 2007 13:33

Червоненко не приїхав до Януковича через Путіна

Губернатор Запорізької області Євген Червоненко пояснив, чому він був відсутній на розширеному засіданні Кабінету Міністрів України в середу. "Мене не було, тому що я, узгодивши зі всією адміністрацією... знаходився в Москві, як член виконкому і віце-президент Європейського єврейського конгресу. У програмі заходів була зустріч з Радою Федерації, з найбільшими фондами... з президентом "Внешторгбанка" РФ, на якій, до речі, обговорювалося питання фінансування і кредитування Запорізького моста. Але найголовніше, вчора о шостій вечора була зустріч з президентом Росії", - зокрема сказав він.

Губернатор вважає, що ця поїздка булла на користь Україні.

Червоненко розповів, що його перший зам зараз знаходиться в лікарні, а зам із ЖКГ – у відпустці, оскільки не був там півтора роки, тому вони не змогли бути присутніми на засіданні КМУ. "За самим принципом у моїй команді всі взаємозамінні. І хто є, кого немає – це не так уже й важливо", - додав губернатор.

За його словами, в Запорізькій області за графіком – повна готовність до зими, незважаючи на те, що Кабмін "недофінансує навіть за основними статтями".

Нагадаємо, що в ході розширеного засідання Кабміну в середу, присвяченого розгляду ситуації, що стосується підготовки України до зими, прем"єр висловив здивування, що не всі губернатори на засіданні присутні. Зокрема, був відсутній губернатор Запорізької області Євген Червоненко. "Не може бути такого. Якщо не їде губернатор на засідання Кабінету міністрів, його замінює перший заступник. Не поїхав перший заступник, повинен їхати галузевий заступник, але ніяк не заступник з АПК. У Запорізькій області дуже багато проблем", - підкреслив прем"єр Янукович, пише Обком.

Зараз ви читаєте новину «Червоненко не приїхав до Януковича через Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути