пʼятниця, 19 жовтня 2007 14:40

Чорновіл: "Регіони" не голосуватимуть ні за Тимошенко, ні за Кириленка

Партія регіонів не має наміру голосувати за обрання голови політичної ради блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" В"ячеслава Кириленка на посаду голови Верховної Ради й за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра.

Про це на круглому столі заявив кандидат у депутати Ради від ПР Тарас Чорновіл.

"Я не думаю, що в тій ж "Нашій Україні" так захоплюються такою потужною кандидатурою на спікера, як В"ячеслав Кириленко. Якщо проголосують, Бог їм у поміч, ми, зрозуміло, голосувати не будемо", - сказав Чорновіл.

Він засумнівався в тому, що для призначення Кириленка на посаду спікера вистачить голосів депутатів.

"Ми голосувати не будемо. Ми не будемо ставити полиці в колеса, не будемо блокувати трибуну при обранні Юлії Тимошенко прем"єр-міністром. Якщо хочуть, нехай голосують", - сказав Чорновіл.

Представник ПР ще раз підтвердив позицію партії щодо того, що всі депутати від ПР будуть єдині у своїх позиціях і в такий спосіб 300 голосів для призначення Тимошенко прем"єром не буде.

Чорновіл допускає неголосування частини НУНС за кандидатуру Тимошенко на пост прем"єра.

Кандидат у депутати Ради від блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Микола Катеринчук прогнозує голосування частини Партії регіонів, Комуністичної партії й Блоку Литвина за кандидатуру Тимошенко в разі її висування на цю посаду.

БЮТ обіцяє підтримати кандидатуру голови політичної ради Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" В"ячеслава Кириленка на посаду голови Верховної Ради.

Депутат Верховної Ради 5 скликання від фракції Соціалістичної партії Іван Бондарчук прогнозує, що обрання голови парламенту в разі висування кандидатур від блоку "Наша Україна - Наша Україна) буде проходити із труднощами, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: "Регіони" не голосуватимуть ні за Тимошенко, ні за Кириленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути