Ексклюзиви
понеділок, 29 травня 2006 16:32

Черновецький не надаватиме житло постраждалим від "Еліта-Центру"

Київський мер Леонід Черновецький скасував своє розпорядження про створення комісії з питань забезпечення житлом інвесторів, що постраждали внаслідок діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-Центр". Нове доопрацьоване розпорядження з цього питання буде ухвалено пізніше.

Нагадаємо, що відповідальним за подальшу роботу з ошуканими інвесторами "Еліта-Центр" у столичній мерії було призначено в.о. заступника голови Київської міськадміністрації Віталія Журавського.

Крім того, Черновецький доручив провести аналіз фінансових результатів діяльності комунальних підприємств за 2005 рік і перший квартал поточного року.

Віце-мери протягом 10-ти днів повинні представити меру столиці пропозиції щодо вдосконалення управління комунальними підприємствами Києва і приведення їхніх статутів у відповідність з чинним законодавством, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький не надаватиме житло постраждалим від "Еліта-Центру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути