Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2008 10:39

Черномирдін: "Росія обійдеться без України"

Черномирдін: "Росія обійдеться без України"
Росія обійдеться без України, так само як і Україна без Росії. Тільки навряд чи громадяни держав побажають такого. Про це заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін.

"Погано буде, важко, позначиться на добробуті людей, але - обійдеться! Обходяться ж інші. Але, думаю, навряд чи хто в наших державах побажає такого", - заявив дипломат в інтерв"ю журналу "Україна".

За словами Посла, Україна може вступати в будь-які організації, проте повинна пам"ятати при цьому, що це спричинить перегляд відносин з РФ. "Куди Україна хоче вступити, з ким вона хоче дружити, кого вона хоче любити - це її внутрішня справа. НАТО, ЄС - це ваш вибір. Будь ласка, вступайте, якщо вважаєте, що так потрібно. Ми просто пояснюємо: вступаєте в НАТО - ми будемо вимушені переглянути наші відносини", - заявив Посол.

Кажучи в цілому про українську політику, Черномирдін висловив думку, що Україна ходить по зачарованому колу. "Здається, Україна потрапила в якесь коло. І ходить по ньому. Вибрали одних, вони попрацювали і пішли на дострокові вибори. І знову - ті ж люди", - заявив він, додавши, що, мабуть, в Україні немає бажання міняти цю ситуацію. "Подобається ходити по колу - ось і ходять", - підсумував він, пише журнал "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Черномирдін: "Росія обійдеться без України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути