Ексклюзиви
неділя, 14 жовтня 2012 15:44

Черкаські опозиціонери не зніматимуться на користь "Удару"

Черкаські опозиціонери не зніматимуться на користь "Удару"
Черкащина першою повстала проти ініціатив партії Кличка ФОТО: procherk.info

Представники об'єднаної опозиції в трьох мажоритарних округах Черкащини – 195, 197 та 199 не будуть зніматися на користь представників "Удару".

Про це заявив у Черкасах керівник обласного осередку "Батьківщини" Анатолій Бондаренко.

"Я можу відповідально заявити, що на черкаських округах, які названі у списку "УДАРу", упевнено перемагають представники Об'єднаної опозиції. Ніхто із черкащан не сумнівається, що подолати мільярдера Володимира Зубика, на користь якого Партія регіонів зняла свого офіційного кандидата, може батьківщинівець Володимир Гресь, а не висуванець "УДАРу", маловідомий у Черкасах Олександр Чуприна", - сказав він.

Бондаренко також впевнений у двох інших кандидатах від Об'єднаної опозиції.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "УДАР" знімає 28 кандидатів на користь опозиції, але вимагає пожертвувати Ляпіною, Терьохіним та Бригинцем

"У олігарха Богдана Губського може виграти лише кандидат від Об'єднаної опозиції Леонід Даценко, а випередити пов'язаного із родиною президента Віктора Януковича Валентина Ничипоренка можу я, голова обласної організації ВО "Батьківщина" та керівник обласного виборчого штабу Об'єднаної опозиції. У представників "УДАРу" в названих округах практично немає шансів на перемогу".

Бондаренко стверджує, що спирається не на власні емоції, а на дані соціологічних досліджень.

"Подібні заяви наших потенційних партнерів по опозиції шкодять загальній справі, бо звучать провокативно, ніби хтось навмисне хоче підірвати бойовий дух і упевненість кандидатів від Об'єднаної опозиції", – заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Черкаські опозиціонери не зніматимуться на користь "Удару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути