пʼятниця, 12 квітня 2013 13:56

Черкаська міська рада відправила виконком у відставку

Вчора, 11 квітня Черкаська міська рада відправила у відставку виконавчий комітет, повідомляє Ukranews.com.

За відставку виконкому голосували 34 депутати з 60, представники як провладних, так і опозиційних фракцій та партій – Партії регіонів, "Батьківщини", "Фронту змін", УДАРа, КПУ. Також вчора було оголошено про створено депутатської групи "Черкащина", до складу якої увійшло шість депутатів від різних політичних сил.

Вважається, що відставлений виконком контролювався міським головою Сергієм Одаричем.

"Одарич вже давно сприймає місто в якості власного приватного підприємства. Я і багато наших колег втомилися від політизації роботи міської ради. Багато людей готові відмовлятися від амбіцій та нарешті реалізовувати те, що обіцяли в своїх передвиборчих програмах, а не бути статистами у корупціонера-невігласа", – сказав депутат від групи Черкащина Валерій Воротинник.

Депутати також допускають, що невдовзі буде ініційована відставка і мера Одарича.

Місцеві ЗМІ також відзначають, що останнім часом прокуратурою міста Черкас було порушено декілька резонансних справ стосовно чиновників виконкому та комунальних підприємств. Міська громада стурбована питаннями невиконання зобов'язань міського голови стосовно непридбання тролейбусів, підвищенням комунальних тарифів, новими  ініціативами у сфері ЖКГ та звинуваченнями у корупції. На початку квітня було проведено декілька стихійних мітингів, на яких основними гаслами були відставка мера та розслідування підозр у корупції.

Зараз ви читаєте новину «Черкаська міська рада відправила виконком у відставку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути