середа, 02 жовтня 2013 14:11

Через піар опозиції під Київрадою постраждали люди – нардеп

Організовані народними депутатами від "Батьківщіни", "Свободи" та "УДАРу" спроби захопити будівлю Київради призвели до травмування людей, як з боку учасників мітингу, так і з боку міліціонерів. Про це повідомила народний депутат Інна Богословська.

"Екстремісти, які прийшли під стіни Київради разом під прапорами  опозиційних партій, вчинили дії, від яких постраждали не тільки міліціонери, що забезпечували правопорядок, а й учасники мітингу. Одну літню жінку забрала швидка", - заявила народний депутат. – "Я вважаю недопустимою таку поведінку організаторів акції і тих, хто виконував їх команди.  Вони могли "піаритися" на блокуванні органу місцевого самоврядування, і робили це, хай і всупереч рішенням судів, які ухвалили рішення, що Київрада має працювати, доки не буде проведено нові вибори і до роботи не стане новий склад депутатського корпусу. Але ніхто не мав права провокувати й чинити дії, що завдали шкоди здоров'ю людей.  Такі дії – кримінальний злочин".

Нагадаємо, сьогодні перед початком пленарного засідання столичного органу місцевого самоврядування народні депутати від "Батьківщіни", "Свободи" та "УДАРУ" намагалися увірватися до Київради під прикриттям  бойовиків та димових шашок. Після того, як міліції вдалося втримати кордон, опозиціонери намагалися заблокувати рух авто на Хрещатику.  Однак і це у них не вийшло. Лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк оголосив, що мітинг закінчився, а опозиція тепер буде добиватися проведення виборів у Києві через Верховну Раду.

 

Зараз ви читаєте новину «Через піар опозиції під Київрадою постраждали люди – нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути