неділя, 16 листопада 2014 11:35

Це велика помилка Порошенка - Путіну не сподобалась фінансова блокада Донбасу

Це велика помилка Порошенка - Путіну не сподобалась фінансова блокада Донбасу
Путін незадоволений, що окупованому Донбасу не дають грошей. Фото: polit.ru

Президент Росії Володимир Путін вважає "великою помилкою" указ Петра Порошенка про припинення державного фінансування окремих територій Донбасу, які знаходяться під контролем сепаратистів.

"Зі ЗМІ я дізнався про те, що президент України видав указ про фактично економічній блокаді регіонів - Донецька, Луганська. Мені здається, що це велика помилка, тому що вони власною рукою відрізають ці регіони. Навіщо?", - Сказав Путін на прес- конференції перед вильотом з Брісбена. Там він брав участь в саміті G20.

"Це не фатально, і мені хочеться сподіватися, що життя, практика внесуть свої корективи в реалії", - цитує Путіна Російська служба Бі-бі-сі.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко підписав указ № 875/2014, який вводить рішення РНБО по Донбасу, прийнятій 4 листопада після проведення так званих "виборів" в ДНР і ЛНР.

Згідно з документом, Порошенко доручив протягом місяця припинити обслуговування банківських рахунків підприємств та населення на окремих територіях Донбасу в зоні АТО. Також доручено припинити діяльність державних підприємств, установ і організацій на окремих територіях Донецької і Луганської областей.

Зараз ви читаєте новину «Це велика помилка Порошенка - Путіну не сподобалась фінансова блокада Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути