четвер, 26 липня 2012 14:46

"Це можуть бути останні вибори в Україні" - Парубій

"Це можуть бути останні вибори в Україні" - Парубій
За словами нардепа, якщо на цьогорічних виборах опозиція не доб'ється перемоги, то надалі вже може й не бути такої можливості. Фото: Інна Іщук

Народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Андрій Парубій пояснив, у чому користь Об'єднаної опозиції.

"Українські сили програвали тому, що війну вели між собою, а не проти Партії регіонів. Це проста логіка виборчого процесу: коли йдуть сили, які мають приблизно однакове електоральне поле, вони починають боротися за це поле, - пояснив Парубій під час прес-конференції в Черкасах. - Політична логіка стає важливішою, ніж політичний глузд. Згадайте місцеві вибори: агітація йшла від кандидатів, щоб переконати виборця, чим вони кращі від інших демократичних сил".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднана опозиція офіційно завершила узгодження кандидатів

Нардеп вважає, що сумарне об'єднання голосів дасть позитив.

"Деякі з тих партій, які об'єдналися - не мали би шансу пройти в парламент. Головне: зробити одну колону, а не воювати між собою. Це можуть бути останні вибори в цій державі. Потім буде, як у Білорусі: просто призначатимуть усіх депутатів, - заявив "нунсівець". - Якщо на цьогорічних виборах не доб'ємося перемоги, то надалі вже може й не бути такої можливості демократичним способом змінити ситуацію в державі. Об'єднання дало важливий психологічний ефект: є люди, які об'єднані національними інтересами".

Зараз ви читаєте новину «"Це можуть бути останні вибори в Україні" - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути