понеділок, 11 липня 2022 12:40

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це ми ще не починали" – Данілов прокоментував вибухи на ворожих складах

"Це ми ще не починали" – Данілов прокоментував вибухи на ворожих складах
Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов назвав три основні ефекти роботи західної зброї. Фото: Офіс президента

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував низку вибухів та пожеж у командних пунктах окупантів та на їхніх складах з боєприпасами.

Кількісна перевага російської армії нівелюється точністю ракетно-артилерійських ударів Збройних сил України. Про це написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це ми ще не починали". ЗСУ за добу знищили шість складів росіян – Братчук

"Деморалізація, демілітаризація та деокупація – три основні ефекти роботи сучасної західної зброї зі знищення командних пунктів, техніки та складів боєприпасів рашистів останнім часом", – написав Данілов.

За його словами, західна зброя для ЗСУ вже змінює хід війни.

"І це ми ще не починали!" – додав Данілов.

Збройні сили України вдарили по казармі з росіянами в тимчасово окупованій Ясинуватій Донецької області. Народний депутат Олексій Гончаренко додав, що майже 100 російських солдатів "поїдуть додому в пакетах".

У тимчасово окупованому Донецьку вибухнув один із великих російських складів боєкомплектів. Окупанти розмістили його у "КАМАЗ-центрі". Над містом здійнявся дим. Очевидці чують детонацію снарядів.

Після ураження Збройними силами України військових об'єктів окупантів з високоточної зброї на тимчасово окупованій території Запорізької області в росіян розпочалася паніка. Загарбники масово покидають склади та бази зберігання озброєння та військової техніки Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «"Це ми ще не починали" – Данілов прокоментував вибухи на ворожих складах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути