вівторок, 24 грудня 2013 11:44

Царьов веде цілеспрямовану дискредитацію України в інтересах Росії - Умланд

Царьов веде цілеспрямовану дискредитацію України в інтересах Росії - Умланд
Андреас Умланд Фото: inosmi.ru

Відомий німецький політолог, викладач Києво-Могилянської академії Андреас Умланд може стати персоною non grata в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За проханням "регіонала" Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну - ЗМІ

"Це виглядає як якась провокація для цілеспрямованої дискредитації України. Таких дій поки не було з боку України. Втім, був випадок із затриманням Ніко Ланге (екс-глава Фонду ім.Конрада Аденауера в Україні - ред.). У кінцевому рахунку, його відпустили. Я не знаю, як зі мною буде. Зараз я їду на Різдво, і може, мене теж не пустять через тиждень.

Я думаю, що це пов'язано не стільки з моїм викладанням, скільки з моїми коментарями в міжнародній та українській пресі. Я не займався політичною, суспільною і цивільною діяльністю. Це, напевно, коментарі і, можливо, це пов'язано ще і з тим, що я критикував зв'язки України з Митним Союзом, закликав ЄС вводити санкції проти Росії, якщо вона буде вводити санкції проти України. У Царьова є симпатії до Росії, і бути може, це пов'язано з цим", - зауважив політолог.

 

Зараз ви читаєте новину «Царьов веде цілеспрямовану дискредитацію України в інтересах Росії - Умланд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

106

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути