четвер, 14 червня 2012 12:09

"Бютівець" вважає, що Азаров своєю мовою викликає сміх, а діями – сльози

"Бютівець" вважає, що Азаров своєю мовою викликає сміх, а діями – сльози
Андрій Сенченко каже, що владі взагалі не треба було починати справу Тимошенко. Фото: obozrevatel.com

У компетенцію прем'єра Миколи Азарова не входить надання оцінок ставленню українського народу до справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Сенченко.

"Але я б звернув увагу на інше. Йде третій рік правління цією зграї. Азаров своєю поведінкою та мовою у всього українського народу вже викликає сміх. А своїми діями – сльози. Ось такі результати його правління", - зазначив він.

Депутат вважає дурними заяви президента та прем'єра щодо Юлії Тимошенко. "Вони демонструють замовний характер усіх справ. Ці люди не розуміють, що роблять, і наскільки такі дії не сумісні із поняттями правосуддя та тим статусом, який вони отримали в силу трагічних для країни обставин. А весь світ це оцінює адекватно", - зауважив Сенченко.

"Бютівець" наголосив, що своїми заявами керівництво держави підтверджує, що в Україні не існує демократії, а країна котиться у прірву.

Політик також підкреслив, що питання полягає не в тому, чи варто було їм говорити про Тимошенко під час проведення чемпіонату з футболу Євро-2012. "Всі ці бредні не треба молоти ні до Євро, ні під час його проведення, ні після завершення. Януковичу та Азарову взагалі не варто було починати цю тему. Вони не вважають це помилкою. Для них це образ мислення, розуміння, що єдиний спосіб побудови відносин – це розправа із своїми опонентами. Але сьогодні їхнім опонентом є весь народ. Розправитися із усіма українцями у них просто не вистачить сил", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" вважає, що Азаров своєю мовою викликає сміх, а діями – сльози ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути