середа, 23 травня 2012 20:59

"Бютівці" не пішли на Банкову, бо "там розмова сліпого з глухим"

"Бютівці" не пішли на Банкову, бо "там розмова сліпого з глухим"
Ольга Боднар - нас ніхто не чує. Фото: obozrevatel.com

Представники опозиції відмовились йти на зустріч до президента, бо знали що їх там ніхто не буде слухати.

Про це в ефірі 5 каналу заявила народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Ольга Боднар.

"Мені не відомо як пройшла ця зустріч, - сказала вона за запитання ведучого. -  Для них (провладної більшості – Ред.)завжди свято зустрічатися з президентом, а для нас це робочі моменти і діалогу у нас не відбулось. Нічого не робиться, щодо декриміналізації. Там розмова сліпого з глухим. Не ходили бо не має сенсу".

Як повідомлялося, сьогодні опозиційні депутати пішли з сесійної зали парламенту в знак протесту проти того, що більшість не винесла на голосування законопроект про лікування Тимошенко за кордоном та декриміналізацію статей, за якими засуджено екс-прем'єра.

"Якщо ми зараз говоримо про те, що демократія має перемогти, треба працювати всім разом. Чого ми не пішли до президента? Навіщо витрачати час на безглузді розмови, якщо нас ніхто слухати не буде?" - цікавиться Боднар.

Своїм небажанням брати участь у парламентських голосування опозиціонери вирішили достукатись до суспільства, показавши, яке свавілля насправді відбувається у Верховній Раді: "Сьогодні те, що ми вкотре  бачили в залі, це єдина можливість виказати протест, яким  ми можемо висловити , бо іншого методу привернути увагу громадськості, до цього свавілля нема".

Водночас, опозиціонерка каже, що їх закони – не популізм, а вимога Європи, проте більшість і на це не зважає.

"Закон про лікування Тимошенко – не популізм, бо там стояли питання про припинення ганебних катувань. Не було просто політичної волі з боку провладної більшості, проект насправді проходив слухання у Верховній Раді. Але обіцянки залишаються обіцянками, одне діло сказати – друга справа зробити", - підсумувала політик.

 

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" не пішли на Банкову, бо "там розмова сліпого з глухим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути