понеділок, 01 жовтня 2012 19:11

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Бютівці" бояться за життя Тимошенко

"Бютівці" бояться за життя Тимошенко
Фото: obozrevatel.com

Навіть така сильна людина, як Юлія Тимошенко не зможе витерпіти усіх знущаннь, які над нею відбуваються.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів один із захисників Тимошенко "бютівець" Сергій Сас, коментуючи заяву про те, що Тимошенко отримала виписку з лікарні.

"Треба з'ясувати до кінця цю ситуацію. Завтра з нею зустрінуться наші керівники. Є інформація, що їм дозволять цю зустріч. З моєї точки зору, я з нею зустрічався декілька тижнів тому, можу сказати однозначно, що вона хворіє, пересувається по території тільки з ходунками. Вона має проблеми із здоров'ям, навіть з огляду на зовнішні фактори. Якщо симптомів хвороби немає, то люди не користуються ходунками. Було очевидно, що їй було важко змінювати положення, сідати", - розповів політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко каже, що отримала виписку з лікарні

Також Сас наголосив, що все, що відбувається з Тимошенко — це помста їй за політичну позицію.

"Я не здивуюся, якщо завтра її випишуть, а значить, знову перемістять у колонію. Але перебування у закладах відбування покарань, це не означає приниження, і постійного перебування під тиском. Тому я вважаю, що за даних обставин є реальна загроза життю Юлії Володимирівни, бо навіть така сильна людина не зможе без кінця витримувати те, що з нею відбувається", - додав він.

"Будемо розбиратися. - акцентував Сас. - Безумовно, реагувати на всі ці речі, які порушують конституційні права і свободи Юлії Володимирівни. Позбавлення її медичного обслуговування, ефективного лікування".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" бояться за життя Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути