середа, 11 липня 2012 10:10

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Бютівець" розповів, навіщо Тимошенко ввечері вивозили з лікарні

"Бютівець" розповів, навіщо Тимошенко ввечері вивозили з лікарні
Сергій Пашинський каже, що лікар Тимошенко - "урка". Фото: zhitomir-online.com

Вчора ввечері екс-прем'єру Юлії Тимошенко робили планове дослідження за рекомендацією її лікаря Лутца Хармса.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Сергій Пашинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головлікар Тимошенко причетний до торгівлі дітьми - Власенко

"Це було планове дослідження, яке планувалося за приписом лікаря Хармса ще позавчора. Але у зв'язку з приїздом європейських високопосадовців було перенесене вчора на вечір", - розповів він.

Водночас, "бютівець" каже, що йому невідомо, які саме дослідження робили Тимошенко. Пашинський наголосив, що активісти "Батьківщини" чергують біля лікарні Тимошенко постійно, проте депутатів, на присутність яких учора нарікав головний лікар, у приміщенні вже немає.

"Я особисто у лікарні не був, але наші активісти там знаходяться і зараз — цілодобово там знаходяться біля 50 осіб. Вони нікому не заважають і стоять за межами лікарні на підтримку Юлії Володимирівни", - повідомив нардеп.

Щодо головного лікаря ЦКБ №5 Богдана Федака, причетного до скандалу з торгівлею дітьми, Пашинський радить президенту особисто лікуватися у нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніч у лікарні пройшла спокійно, хоч і важко" - "бютівець"

"Ця людина не те, що не має права називатись лікарем, а взагалі порядні люди суспільства не повинні йому подавати руку. Що він учора ще раз публічно довів. Людина, яка просто урка, сиділа по законному вироку у тюрмі, бо торгував дітьми. В кінці 90-х було декілька скандалів, коли дітлахів маленьких фактично продавали за кордон незаконно. Він входив в одну з таких злочинних груп. Він не міг уже у Львові працювати, так він знайшов собі Харків. Добкін його підібрав і не помилився — для вчинення злочинів і провокацій Богдан Федак підходить як ніхто інший. Соромно за державу і усіх лікарів, бо після цієї провокації, я не чув ще жодної заяви лікарів, що люди, які не бачили пацієнта, не можуть давати рекомендації по його лікуванню" - обурюється нардеп.

"Я порекомендую Януковичу і його банді більше не лікуватися за кордоном, в тому числі і в Шаріте, а лікуватися у цього Федака. Нехай він їх лікує", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" розповів, навіщо Тимошенко ввечері вивозили з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

253

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути