четвер, 12 січня 2012 17:44

"Бютівці" не збираються ночувати в Раді, а "регіоналам" взагалі байдуже

"Бютівці" не збираються ночувати в Раді, а "регіоналам" взагалі байдуже

Фракція "БЮТ-Батьківщина" не збирається ночувати у сесійній залі парламенту.

Про це лідер фракції Андрій Кожем'якін заявив журналістам у четвер, повідомляє "Українська правда".

Він нагадав, що в перерві між засіданнями відбулася погоджувальна рада, на якій опозиціонери прагнули почути реакцію на свої вимоги з боку провладних фракцій.

"Відповіді більшість не дала. Єфремов взагалі не прийшов, тобто запізнився дуже надовго. І по поглядах наших колег, по їхніх посмішках та перемигуваннях, він зрозумів, що відповідь негативна", - заявив Кожем'якін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" заблокували трибуну ВР через Тимошенко

За його словами, фракція пробуде в залі до 18:15, а потім збереться на засідання для того, щоб визначитися, як працювати в п'ятницю.

"Найцікавішого для вас, тобто нічних бдінь, не буде. І судячи з того, що Партія регіонів збирає картки, вони прийняли рішення не йти на поступки, не створювати комісію і взагалі не працювати", - наголосив "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин заборонив бютівцям "нєкать" у Верховній Раді

У свою чергу, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов розповів, що спізнився на погоджувальну раду через зустріч із журналістами.

"Нас зібрали на прохання БЮТу о 15:45, але я зміг приїхати тільки за 10 на четверту. В результаті Кожем'якіна вже там не було, а фракція БЮТ вже пішла блокувати трибуну. Тобто воно якось виглядає не дуже нормально по відношення до колег – коли ти просиш одне, а робиш щось зовсім інше", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "БЮТ-Батьківщина" пожурила неслухняну Королевську

Єфремов сказав, що у Верховної Ради немає нагальних завдань, оскільки вона майже повністю виконала плани на поточну сесію і зараз "допрацьовує інші законопроекти".

"Тому, будь ласка, вони можуть блокувати. Жодних інцидентів ми створювати не збираємося. Зараз я попередив наших депутатів про те, що вони можуть працювати в комітетах. Тому стерегти (трибуну) ми не збираємося, а завтра працюватимемо згідно з обставинами", - завив "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" не збираються ночувати в Раді, а "регіоналам" взагалі байдуже». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути