середа, 05 травня 2010 22:46

Бюстом Сталіна комуністи підставили "регіоналів" - Танюк

Бюстом Сталіна комуністи підставили "регіоналів" - Танюк

Встановленням пам'ятника Йосипу Сталіну у Запоріжжі Компартія підставила Партію регіонів.

Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив депутат I-V скликань і голова Всеукраїнського товариства "Меморіал" ім. В.Стуса Лесь Танюк.

"Партія регіонів пішла на великий ризик, вступивши в унію з комуністами. КПУ почала її підставляти. Акули імперіалізму з акулами комунізму ніколи не мали спільної мови. Якщо "регіонали" цього не змінять, то будуть кувати гвіздки для власного розп'яття, тому що з їхньою діяльністю будуть пов'язувати повернення до сталінізму", - переконаний екс-нардеп.

Танюк також прокоментував слова президента Віктора Януковича під час засідання ПАРЄ про те, що у Запоріжжі необхідно було провести референдум. Таким чином встановленням бюсту Сталіна КПУ проігнорувала позицію глави держави.

"Це один із стратегічних заходів партії Симоненка - поставити Партію регіонів в таку ситуацію, коли вони б пішли за програмою Компартії, а не їм іти меншою групою за програмою "регіоналів". Цим самим вони показують свою слабкість", - зазначив він.

Сама ж можливість проведення референдуму викликає усмішку у Танюка.

"Пам'ятник Сталіну не є явищем групи Компартії у Запоріжжі, а є справою 20 мільйонів жертв. Їх що теж привести на референдум? Це справа стратегічна, куди нам іти - у нормальну Європу чи у сталінізм, табори і єдину більшовицьку імперію. Заклик до референдуму - це профанація", - наголосив колишній депутат.

На думку Танюка, пам'ятник Сталіну - тимчасове явище, яке говорить про хворобу у суспільстві, а не про реальність.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бюстом Сталіна комуністи підставили "регіоналів" - Танюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути