четвер, 12 січня 2012 10:00

"БЮТ-Батьківщина" пожурила неслухняну Королевську

"БЮТ-Батьківщина" пожурила неслухняну Королевську

Фракція "БЮТ-Батьківщина" у ВР винесла догани за порушення дисципліни у фракції депутатам Наталії Королевській, Гарегіну Арутюнову і Вадиму Трофименку.

"Було винесено догану трьом членам нашої фракції, які в порушення положення про фракцію, не поінформувавши фракцію, відсутні на пленарних засіданнях цього тижня, а деякі і минулого тижня. Це троє людей - Арутюнов, Трофименко і Королевська", - повідомив заступник голови фракції Сергій Сас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевську виженуть з лав "БЮТ-Батьківщини"?

Він зазначив, що не пригадує випадків винесення доган членам своєї фракції за порушення дисципліни. "У нас змінилося керівництво фракції. Наскільки я пам'ятаю, це перші догани, але я вважаю, що це правильна практика, бо повинна бути дисципліна для всіх однакова у фракції. Фракція прийняла свого часу положення про порядок своєї роботи, тому всі, проголосувавши тоді за положення, взяли на себе зобов'язання його дотримуватися", - додав бютівець.

За словами Саса, окрім питання про дисципліну, фракція на засіданні ввечері в середу розглядала також напрямки роботи депутатів в міжсесійний період (9-а сесія закриється 13 січня, а 10-а почне свою роботу 7 лютого - ред.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевську не виключатимуть із фракції "БЮТ-Батьківщина"

Депутат також додав, що питання про виключення когось із фракції не розглядалося. За словами Саса, наступне засідання фракції розпочнеться о 9:00 12 січня.

Раніше деякі ЗМІ оприлюднили інформацію про намір БЮТ-Батьківщини виключити зі свого складу Королевську. Водночас, голова фракції Андрій Кожем'якін спростував цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «"БЮТ-Батьківщина" пожурила неслухняну Королевську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути