пʼятниця, 09 грудня 2011 13:18

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

БЮТ-Батьківщина не запрошує, але чекає людей на апеляції Тимошенко

БЮТ-Батьківщина не запрошує, але чекає людей на апеляції Тимошенко

Подальші дії депутатів фракції БЮТ-Батьківщина залежатимуть від засідання Апеляційного суду у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко 13 грудня.

Про це журналістам у ВР сказав бютівець Іван Кириленко, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Ми вчора і сьогодні здійснили усі вичерпні заходи для того, щоб привернути увагу суспільства, громадськості, світового співтовариства до того, що відбувається у суді. Там політичне і правове свавілля. Поки це питання не буде врегульовано, у нас політична вимога буде стояти на першому місці. Усе буде залежати від того, як будуть розвиватись події із долею Тимошенко", - зауважив Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "БЮТ-Батьківщина" та НУ-НС залишили залу засідань ВР

Він зазначив, що захисник Тимошенко - бютівець Сергій Власенко - говорить, що екс-прем'єр перебуває у надзвичайно тяжкому стані.

"Коли ми тут збирались в обмеженому колі осіб, сказали їм в очі: "Вона помирає". Такими речами не спекулюють. Які б не були умови у в'язниці, це все-таки в'язниця", - наголосив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко арештували "на все життя" - Власенко

Бютівець також повідомив, що опозиція не запрошує людей під стіни Апеляційного суду на 13 грудня, щоб її не звинуватили в тому, що вони проплачені.

Кириленко пояснив, що народ і так знає, коли відбудеться розгляд апеляції у справі лідера "Батьківщини". Разом з тим, за його словами, БЮТ-Батьківщина очікує, що люди таки прийдуть під стіни суду у цей день.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ-Батьківщина не запрошує, але чекає людей на апеляції Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути