четвер, 02 жовтня 2008 12:17

БЮТ звинуватив Ющенка у спробі зірвати газові переговори

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Юлії Тимошенко Валерій Писаренко вважає затримку вильоту прем"єр-міністра Юлії Тимошенко до Росії через передачу її літака Президенту Віктору Ющенку спробою глави держави зірвати переговори щодо газу.

Про це він сказав журналістам.

"Якщо говорити в державному плані, то Президент сьогодні спробував зірвати важливі переговори щодо газу", - сказав він.

Депутат зазначив, що Ющенко неодноразово вказував важливість цих переговорів, це питання обговорювалося за засіданні Ради національної безпеки й оборони, а тепер, на думку Писаренка, просто забрав у прем"єра літак.

Парламентарій вважає, що якщо Ющенку треба було терміново відбути у Львів, то він міг скористатися автомобілем або звичайним рейсовим літаком.

Виліт Тимошенко в Росію, спочатку планований на 9:45 2 жовтня, затримався через передачу призначеного для її делегації літака Ющенку у зв"язку з несправністю його літака.

У результаті Тимошенко разом з головою правління компанії "Нафтогаз України" Олегом Дубиною і керівником групи радників прем"єра Віталієм Гайдуком вирушили до Москви чартерним рейсом, а інша делегація поки що залишається в аеропорті "Бориспіль", пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ звинуватив Ющенка у спробі зірвати газові переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути