вівторок, 27 жовтня 2009 16:51

БЮТ знову пропонує Януковичу повернути Межигір"я

БЮТ знову пропонує Януковичу повернути Межигір"я
Заява регіоналки Олени Лукаш про скоєння злочину прем"єром Юлією Тимошенко означає те, що Партія регіонів стала на захист земельної мафії.

Таку думку висловив БЮТівець Святослав Олійник, повідомляє прес-служба БЮТ.

Олійник зазначив, що Тимошенко під час проведення всеукраїнської селекторної наради з земельних питань зробила "важливу політичну заяву про радикальне припинення розбазарювання найціннішого ресурсу країни – землі".

"Є цілком логічним, що в цій "земельній війні" глава уряду вимагає активної роботи правоохоронних органів", - сказав він.

"Мені дивно, що саме Партія регіонів як політична сила стала на захист земельної мафії. Можливо, це можна пояснити особливою прив"язаністю лідера партії Віктора Януковича до хабара у вигляді 143 гектарів заповідної землі з державної резиденції "Межигір"я", - додав Олійник.

Він вважає, що якщо Партія регіонів "почала так активно боронити закон у земельних питаннях, можливо, їй варто зробити перший крок і таки повернути вкрадену землю у державну власність".

"Або хоча б віддати документи по "Межигір"ю", які депутати-регіонали незаконно вилучили з прокуратури щойно Прем"єр-міністр оголосила про намір повернути резиденцію у державну власність", - сказав Олійник.

Як відомо, раніше Лукаш попросила генпрокурора перевірити наявність складу злочину у дорученні Тимошенко МВС провокувати хабарників.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ знову пропонує Януковичу повернути Межигір"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути