субота, 19 липня 2008 10:17

Бут запевняє, що він громадянин тільки однієї країни

Член НУНС Юрій Бут заявляє, що з 2002 року є громадянином тільки України,зазначивши, що у нього є всі документи, що підтверджують законність отримання ним українського громадянства.

Про це він сказав в інтерв"ю журналу "Профіль".

"... була створена комісія, вона працювала і підтвердила моє українське громадянство. При цьому я був позбавлений російського громадянства 9 липня 2002 року. І для цього є всі необхідні документи. Давайте на цьому закінчимо нашу розмову", - заявив Бут.

На питання про те, чи не є підтвердженням наявності у нього російського громадянства той факт, що він досі є офіцером запасу озброєних сил РФ, Бут відповів, що "нехай це доводять компетентні органи. Якщо я буду це коментувати, то це виглядатиме, неначе я виправдовуюся, відчуваючи свою провину".

Нагадаємо, раніше Роман Зварич заявив, що у Бута подвійне громадянство - українське і російське, після чого НУНС звернувся до МВС з проханням розслідувати законність отримання Бутом українського громадянства.

Варто також зазначити, що ці звинувачення на адресу Бута з"явилися після його заяви про вихід з коаліції, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Бут запевняє, що він громадянин тільки однієї країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути