Ексклюзиви
четвер, 11 червня 2009 15:21

БЮТ пропонує власникам "Одноруких бандитів" судитися із владою

БЮТ пропонує власникам "Одноруких бандитів" судитися із владою

Народний депутат Наталя Королевська (фракція БЮТ) пропонує підприємцям, які внаслідок дії закону втратять свій гральний бізнес, судитися із владою з метою отримання компенсацій за раніше вкладені у цю сферу діяльності кошти.

Про це Королевська заявила сьогодні, коментуючи подолання Верховною Радою вето Президента на закон про заборону грального бізнесу в Україні.

"Ми були єдиною державою у світі, в якій не було державного регулювання грального бізнесу", - сказала Королевська, зауваживши, що впродовж трьох місяців необхідно докласти зусиль для прийняття відповідного регуляторного законодавства у цій сфері і надати представникам грального бізнесу працювати у спеціально створених гральних зонах на нормальних цивілізованих умовах.

Водночас, як зауважила народний депутат, особи, які втратять роботу в гральному бізнесі, повинні на загальних засадах зареєструватися як безробітні.

На запитання журналістів, яким чином власники грального бізнесу, які вклали у нього значні кошти, можуть отримати компенсації, Королевська зауважила, що 70% цього бізнесу діяло у тіні.

"Звичайно, ті суми, які були оплачені легально, є судова практика, будь ласка, подавайте до суду, і згідно з рішенням суду повертайте ці кошти", - порадила підприємцям Королевська.

Як повідомив сьогодні з парламентської трибуни Представник Президента України у Верховній Раді Ігор Попов, за оцінками експертів, внаслідок заборони грального бізнесу в Україні роботу втратять близько 200 тис. осіб.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «БЮТ пропонує власникам "Одноруких бандитів" судитися із владою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути