вівторок, 15 січня 2008 12:32

БЮТ, ПР та Блок Литвина визначилися щодо Наливайченка

Блок Юлії Тимошенко підтримає будь-яку кандидатуру на пост голови СБУ, яку запропонує Президент. Про це повідомив в кулуарах ВР народний депутат від БЮТ Анатолій Семинога. "Жодних заперечень проти кандидатури Наливайченко з боку БЮТ не було. Це право президента вносити цю кандидатуру. Ми будемо голосувати за ту кандидатуру, яку внесе Президент, - буде це Наливайченко чи хтось інший", - сказав Семинога.

Водночас Партія регіонів не підтримуватиме Наливайченка на посаді голови СБУ. Про це журналістам заявив народний депутат від ПР Нестор Шуфрич, в кулуарах ВР. "Я вважаю це питання, в першу чергу, до коаліції. Це їх відповідальність, кого на яку посаду вони пропонують. Ми даватимемо оцінку за фактом їх діяльності", - додав він.

Блок Литвина можливо підтримає кандидатуру Наливайченко на пост голови СБУ, повідомив в кулуарах ВР лідер блоку Володимир Литвин. "Ми проведемо бесіду. І думаю, що ми підтримаємо його на цю посаду", - заявив Литвин.


За матеріалами: "5 канал".


Зараз ви читаєте новину «БЮТ, ПР та Блок Литвина визначилися щодо Наливайченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути