понеділок, 16 травня 2011 13:11

БЮТ хоче зловити Діда Мороза, який списує борги тепловикам

БЮТ хоче зловити Діда Мороза, який списує борги тепловикам

Фракція "БЮТ-Батьківщина" у ВР вимагає створити тимчасову слідчу комісію (ТСК) парламенту з розслідування фактів списання заборгованості в житлово-комунальній сфері енергопостачальним та тепловим організаціям перед держбюджетом.

Як повідомила прес-служба БЮТ, таку пропозицію озвучив на засіданні погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та комітетів голова фракції Іван Кириленко.

"Що це за Дід Мороз у нас такий, який розкидається наліво-направо десятками мільярдів гривень, і для кого такий подарунок?", - запитав він.

Окрім того, Кириленко запропонував парламенту підтримати створення ТСК щодо розслідування причин неконтрольованого росту цін на продукти харчування.

"Про гречку вже язик болить говорити, але й багато інших продуктів харчування продовжують невпинно дорожчати. Дарма, що кажуть, що інфляція сьогодні нульова, подивіться на цінники в магазинах і на ціни на заправках", - зазначив Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ хоче зловити Діда Мороза, який списує борги тепловикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути