Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2013 12:01

Булатецький: "Мої опоненти працюватимуть на перемогу Жуковської"

Булатецький: "Мої опоненти працюватимуть на перемогу Жуковської"
Булатецький: "Війна з Тулубом зайшла занадто далеко, щоб думати про мир і діяти в інтересах губернатора". Фото: dzvin.org

Невизнаний переможець виборів по 194 округу Микола Булатецький вважає, що заявою про відмову від балотування до Верховної Ради міський голова Черкас Сергій Одарич у такий спосіб помстився голові Черкаської ОДА Сергію Тулубу.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Цією заявою Сергій Одарич зруйнував плани губернатора Тулуба і його камарильї, – вважає Булатецький. – Їхній план якраз полягав у тому, щоб випхнути проти мене "відставленого" мера. Для цього навіть долучили деяких представників опозиції. Тулубом і компанією були зроблені колосальні зусилля. За даними моїх соціологічних вимірів, у разі балотування Одарича, моя перемога була би проблематичною. Однак тепер ситуація змінилася докорінно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одарич не збирається ставати "тушкою" і йти у Раду по 194 округу

Чи маєте інформацію про решту кандидатів, які змагалися з вами у жовтні 2012 року?

Жуковська піде однозначно. Нинішній секретар міської ради Білоусов, коли я його ультимативно запитав про наміри, відповів, що може піти. Останнім часом мене запекло критикує Володимир Мамалига, який восени знявся на мою користь. Підозрюю, що з ним теж ведеться робота. Я вимагатиму публічної відповіді і від нього, і від Любові Майбороди, що теж була моїм опонентом. Скажу більше: у приватній розмові з Наталією Старіковою про свою готовність балотуватися на моєму окрузі заявив голова обласного осередку "Батьківщини" Анатолій Бондаренко. Якщо так станеться, то це зайвий раз підтвердить слова мера, що всі мої опоненти є "тушками" і працюють на перемогу Жуковської.

Одарич не передумає?

Навряд. Останнім часом команда Одарича активно розкручує у ЗМІ резонансну дорожньо-транспортну пригоду, в якій заступник Тулуба Береза збив на смерть жінку й утік із місця аварії. Війна з Тулубом зайшла занадто далеко, щоб думати про мир і діяти в інтересах губернатора.

Зараз ви читаєте новину «Булатецький: "Мої опоненти працюватимуть на перемогу Жуковської"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути