понеділок, 25 січня 2010 12:09

Букмекери у другому турі ставлять на Януковича

Букмекери у другому турі ставлять на Януковича
Міжнародна букмекерська контора Bwin вважає лідера Партії регіонів Віктора Януковича фаворитом президентських виборів.

За даними Сегодня, якщо в грудні котирування на перемогу Януковича були 1,67 (ставиш $ 100, отримуєш $ 167), в січні, за тиждень до першого туру, знизилися до 1,2, то тепер коефіцієнт складає 1,33.

Змінювалися і котирування лідера БЮТ Юлії Тимошенко: у грудні - 2,07, 10 січня - 3,2, зараз - 3,05. Таким чином, імовірність перемоги Януковича - 86%, Тимошенко - 14% (у січні було 92% проти 8%).

Bwin вважає, що відрив Януковича від прем"єра буде трохи меншим 6%: на те, що Янукович переможе з різницею більш ніж 6%, дається коефіцієнт 1,9, а на те, що відрив буде меншим 6% - 1,8.

Ще одна пропозиція букмекерів стосується активності виборців. Нагадаємо, в першому турі вона була 66,76%, але Bwin вважає, що в другому турі на дільниці прийде менше людей: на те, що їх буде більш ніж 66,5%, дається коефіцієнт 1,9, на те, що менше -- 1,8.

***

Компанія Вwin International Ltd була заснована в 1999 році і спочатку називалася Simon Bold (Gibraltar) Ltd, а в 2001 році була поглинена bwin Interactive Entertainment AG.

На підставі ліцензії на спортивний тоталізатор і казино, виданої в Гібралтарі bwin International Ltd керує оперативним бізнесом групи bwin з Гібралтару і забезпечує роботу в таких сферах діяльності компанії як букмекерський бізнес, менеджмент ризику, а також служба підтримки клієнтів.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери у другому турі ставлять на Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути