Ексклюзиви
пʼятниця, 31 травня 2019 16:07

Будемо знижувати податки і ліквідовувати монополії - Вакарчук

Будемо знижувати податки і ліквідовувати монополії - Вакарчук
Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів про законодавчі ініціативи, які буде відстоювати партія у Верховній Раді Фото: ТСН

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів про законодавчі ініціативи, які буде відстоювати партія у Верховній Раді.

Армію чиновників-дармоїдів потрібно скоротити до найефективниших, пише Liga.net.

"Першим законопроектом, який ми запропонуємо, буде деолігархізація. Подробиці цього ми розповімо пізніше. Я за те, щоб в Україні були успішні бізнесмени. Але я проти касти недоторканних, які грають за власними правилами. Я проти маніпуляцій у ЗМІ. Я проти, щоб олігархи використовували політиків і платили їм зарплату. Будемо жорстоко проти цього боротися. Нам треба відкрити Верховну Раду людям у прямому і переносному сенсах. Олігархи, як явище, повинні зникнути", - підкреслив він.

Вакарчук також заявив про намір знизити податки у певних сферах.

"Але перед цим ми повинні точно знати, де які компенсатори і наскільки вони будуть дієвими. Для початку нам треба буде подолати неефективність державних підприємств, які "доять" бюджет. Продати підприємства, які готові до приватизації, неготові - поставити незалежних бордів, які будуть генерувати прибуток", - розповів він.

Лідер партії "Голос" вважає також, що необхідно звільнити армію "чиновників-дармоїдів, які створюють видимість, що вони працюють на країну".

"Замість них призначити менше людей, але більш ефективних. Потім поступово, можливо, і паралельно знижувати податковий тиск на середній і малий бізнес, і паралельно ліквідувати монополії"- пропонує Вакарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук дав обіцянку щодо роботи в Раді

Політик заявив про підтримку впровадження ринку землі та намір зайнятися пенсійною реформою.

"Ми будемо займатися пенсійною реформою. Тому що пенсії більшості громадян не відповідають економічним реаліям. Нам треба позбутися супер пільгових пенсій для окремих людей, які отримують у сотні разів більше, ніж пересічні пенсіонери", - розповів Вакарчук.

Співак Святослав Вакарчук живе в багатоквартирному будинку та їздить на 5-річному Range rover.

Співак має банківські рахунки, на яких близько 12 млн грн, розповів в інтерв'ю Liga.net.

Зараз ви читаєте новину «Будемо знижувати податки і ліквідовувати монополії - Вакарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути