пʼятниця, 11 червня 2010 12:12

Бродський вижене 230 працівників

Бродський вижене 230 працівників

Держкомпідприємництва з 1 липня скоротить 210 працівників територіальних органів та 20 – центрального апарату. Про це повідомили у прес-службі Комітету.

Як відзначив голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, таке рішення прийняте з метою раціонального використання коштів держбюджету.

За його словами, за рахунок скорочення витрат на фонд оплати праці, відрядження, комунальні послуги, оренду приміщень, послуги зв"язку та інші статті видатків, до кінця року буде заощаджено 3 млн 148 тис. грн. У 2011 році економія складе 7 млн 226 тис. грн. Таким чином, відзначив він, загальна сума заощаджених для держави коштів протягом 2010-2011 рр. складе 10 млн 374 тис. грн.

Бродський переконаний, що кожен державний орган центральної та місцевої виконавчої влади має наважитись на непопулярні кроки.

"Сьогодні ми не можемо дозволити собі годувати таку велику армію чиновників. Потрібно наповнити бюджет, в тому числі й за рахунок скорочень держслужбовців", – заявив Бродський.

Відповідні скорочення витрат торкнуться й ДП "Інформаційно-ресурсний центр" та Українського фонду підтримки підприємництва (УФПП). Сума економії коштів для "ІРЦ" за 2010-2011 рр. становитиме 5 млн 614 тис. грн, для УФПП відповідно – 1 млн 765 тис. грн.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Бродський вижене 230 працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути