субота, 12 вересня 2009 17:10

Брат регіонала Тедеєва брав участь у перестрілці

Брат регіонала Тедеєва брав участь у перестрілці

У вчорашніх "розбірках" із застосуванням вогнепальної зброї брав участь брат народного депутата України Ельбруса Тедеєва Роберт, громадянин Російської Федерації.

Про це повідомили в Департаменті зв"язків з громадськістю МВС України.

Як відзначили в міліції, після інциденту він зник з місця пригоди на автомобілі, який належить Ельбрусу Тедеєву.

Зараз працівники міліції вживають заходів для розкриття злочину і встановлення та затримання всіх осіб, які брали в ньому участь.

Нагадаємо, вдень 11 вересня на території Голосіївського парку (Голосіївський район Києва) стався конфлікт "між двома групами осіб різних країн Кавказького регіону". Під час з"ясування стосунків було застосовано вогнепальну зброю та пристрої для відстрілу гумових куль. Внаслідок цього, троє учасників конфлікту потрапили в 10-у міську клінічну лікарню. Решта учасників інциденту зникли з місця події. У столиці був введений план перехоплення "Сирена".

Сьогодні в лікарні помер один з трьох поранених під час вчорашньої перестрілки в Голосіївському парку Києва, двоє інших – прооперовані.

Як повідомлялось, Ельбрус Тедеєв підтвердив, що на місці події була його машина, але заявив, що його помічники, приїхавши на ній, всього лише займалися в парку бігом.

4post

Зараз ви читаєте новину «Брат регіонала Тедеєва брав участь у перестрілці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути