Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2012 12:29

Брат Луценка став нардепом

Брат Луценка став нардепом
Сергій Луценко став депутатом. Фото: lb.ua

Депутатська квота в парламентській фракції НУНС звільнилася після того, як достроково склав свої повноваження народний депутат Віктор Матчук.

Центральна виборча комісія зареєструвала брата Юрія Луценка Сергія Луценка народним депутатом. Відповідна постанова була прийнята сьогодні на засіданні ЦВК одноголосно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховна Рада втратила одного парламентаря - нардепом стане брат Луценка

Луценко зареєстрований народним депутатом, обраним за списком НУНС на позачергових виборах 30 вересня 2007 року (№ 85 в списку). Депутатська квота у НУНС звільнилася після того, як достроково склав свої повноваження народний депутат Віктор Матчук.

Нагадаємо, 3 липня Матчук відмовився від депутатського мандата. Своє рішення залишити парламент він пояснив тим, що припинив членство в партії Наша Україна, за списком якої був обраний. Матчук негативно відповів на питання журналістів, чи пов'язано його рішення з судовим процесом над Юрієм Луценко. За його словами, якби це могло якимось чином допомогти Юрію Луценку, свій мандат склав би хто-небудь з Народної самооборони.

Зараз ви читаєте новину «Брат Луценка став нардепом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути