Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2009 10:49

Брат Лазаренка попросив у Луценка охорону

Брат Лазаренка попросив у Луценка охорону
Іван Лазаренко, рідний брат Павла Лазаренка, отримав міліційну охорону за власною заявою. Про це на прес-конференції в Кривому Розі повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Іван Лазаренко звернувся в міліцію зі скаргою про загрозу його життю. Згідно з чинним законодавством, якщо для життя людини існує обґрунтована загроза, міліція виділяє йому охорону", - наголошує Луценко.

За словами міністра, це, швидше за все, пов"язано з розслідуванням кримінальної справи про замовне вбивство дніпропетровського підприємця В"ячеслава Брагинського, яке сталося в Дніпропетровську 13 жовтня.

Як відомо, бізнес-партнер покійного Брагинського, впливовий дніпропетровський підприємець Геннадій Корбан стверджує, що вбивство замовив екс-прем"єр-міністр Павло Лазаренко через корпоративний конфлікт.

Глава МВС підкреслив, що ключовою версією вбивства є бізнес-конфлікт підприємця щодо об"єктів нерухомості, зокрема, тих об"єктів, які безпосередньо або побічно пов"язані з екс-прем"єр-міністром Лазаренком.

За словами Луценка, окрім ключової версії щодо вбивства Брагинського розглядаються ще чотири серйозні версії, зокрема помста на ґрунті родинних зв"язків, конфлікт бізнес-інтересів Брагинського і його партнерів з Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Кіровограда, Одеси та інших міст України.

Міністр також не виключив, що помститися Брагинському як керівникові будівельної компанії могли мешканці будинку на Мандриківській, де в 2007 році стався вибух газу. Ці люди повинні були отримати нові квартири в житловому комплексі "Олімпік", який компанія Брагинського повинна була добудувати.

Міністр зазначив, що затримано ймовірного вбивцю Брагинського, який отримав замовлення від людей, що постраждали від його діяльності.

Нагадаємо, 43-річний Брагинський загинув унаслідок вибуху, який стався в Дніпропетровську вранці 13 жовтня на вулиці Харківській. За версією правоохоронців, на місці події спрацював вибуховий пристрій, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Брат Лазаренка попросив у Луценка охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути