понеділок, 30 березня 2020 14:07

Брат Єрмака прокоментував плівки "слуги"

Брат Єрмака прокоментував плівки "слуги"
Його і брата облили брудом, каже Денис Єрмак. Фото: "Радіо Свобода"

Брат керівника Офіса президента Андрія Єрмака Денис спростовує інформацію про те, що він ніби то обговорював з ким-небудь призначення на державні посади.

Про це він заявив сайту "Бабель".

"Шахраї, нарізка. По суті, я обговорюю проєкти, які подавав у системі звернення громадян до Кабміну. Прикро, що мої ініціативи реформ і проєктів мало того що не розглянули на Кабміні (відписки, понад 50), але й особисто мене і брата облили брудом", — відповів він щодо записів.

На уточнююче запитання, чи памʼятає він, з ким зустрічався, Денис Єрмак відповів, що ні.

"Ви знаєте, я завжди відкрито з усіма зустрічаюся, не шепочуся (видно на відео) і не знаю, хто міг спеціально придумати таке вкидання. Ворогів, думав, у мене немає, а ось виявилося, що їх достатньо", — розповів Єрмак.

Також брат керівника ОП сказав, що всі його досягнення, благі ідеї та репутація знищені. Додав, що зараз він живе з батьками, з майна в нього лише ноутбук, телефон і велосипед, подарований його другом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: САП перевірить, чи торгували посадами у команді Зеленського

29 березня нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата керівника Офіса президента Андрія Єрмака – Дениса Єрмака – веде переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади.

Андрій Єрмак сказав, що на оприлюдненому відео дійсно його брат Денис, але звинувачення в корупції відкинув. У зв'язку з поширенням відео керівник ОП має намір звернутися із заявою до Служби безпеки України та Держбюро розслідувань.

Гео Лерос подав до НАБУ звернення з "плівками".

Зараз ви читаєте новину «Брат Єрмака прокоментував плівки "слуги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути