четвер, 21 грудня 2017 12:32

БПП закликає Ляшка позбавити Рибалку мандата через торгівлю з окупантами

БПП закликає Ляшка позбавити Рибалку мандата через торгівлю з окупантами
Нардеп від фракції блоку Петра Порошенка Дмитро Лубинець подякував керівництву фракції Радикальної партії за те, що не стали ховати свого колегу (Сергія Рибалку) за мандатом, а виступили з пропозицією зняти його з посади керівника Комітету з питань фінансів і банківської діяльності. Фото: Депутатський контроль

Після відсторонення народного депутата від Радикальної партії Сергія Рибалки з поста глави Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності, Олег Ляшко повинен зробити наступний крок - проявити ініціативу щодо позбавлення свого одіозного колеги депутатського мандата.

З такою заявою, 20 грудня 2017 року, з парламентської трибуни виступив народний депутат від фракції блоку Петра Порошенка Дмитро Лубінець. Він повідомив, що під час відвідування свого виборчого округу №60, розташованого в зоні проведення АТО, бійці, які стоять на передовій, повідомили про факти безперервної торгівлі з окупантами.

"Місяць тому ми дали з вами політичну оцінку нашому колезі Сергію Рибалці. І я хотів би подякувати керівництву фракції Радикальної партії за те, що не стали ховати свого колегу за мандатом, а вийшли і виступили з пропозицією зняти його з посади керівника Комітету з питань фінансів і банківської діяльності. Однак, Олег Валерійович, звертаюся до вас, якщо є такі факти торгівлі з окупантами, а Денис Казанський провів своє розслідування і встановив факти, що компанія сім'ї Рибалки вже торгує не тільки з окупованими територіями Донецької та Луганської областей, а й з Кримом, можливо, прийшов час дати оцінку подальшої політичної діяльності Рибалки, адже ми знаємо вас як абсолютно принципового політика", - заявив Лубінець.

Депутат від БПП нагадав про те, що топ-менеджери сімейної фірми Рибалки (корпорація SGROUP спеціалізується на виробництві і торгівлі снекової продукції під торговими марками "Мачо", "SEMKI", "Флінт", "Козацька розвага", "KartoFan", "Морські", "Red Pistachio", "FITTO"), перебувають під вартою в СІЗО міста Суми. Вони були заарештовані після проведених СБУ обшуків у головному офісі SGROUP. Слідчі заходи виявили документальні свідчення поставок виробленої в Дніпрі продукції на окуповані території.

"Але саме ганебне те, що після того, як парламент дав політичну оцінку Сергію Рибалці, він розвішує в центрі Нью-Йорка борди зі своєю коханою. Ну не можна робити такого, з огляду на те, що у нас відбувається на Сході! У нас є колеги, яких я не буду називати по прізвищах, які при викритті не ховалися за своїми депутатськими мандатами. Один навіть зробив політичний крок і покинув парламент. Так може варто такий же крок зробити і Рибалці?", - резюмував депутат від фракції БПП Дмитро Лубінець.

Зараз ви читаєте новину «БПП закликає Ляшка позбавити Рибалку мандата через торгівлю з окупантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути