четвер, 09 листопада 2017 11:42

БПП хоче вигнати Соболєва з антикорупційного комітету

БПП хоче вигнати Соболєва з антикорупційного комітету
Єгор Соболєв. Фото: Facenews.ua

"Блок Петра Порошенка" хоче контролювати парламентський комітет із запобігання та протидії корупції. Для цього планують скинути з посади керівника комітету Єгора Соболєва.

Про це в кулуарах повідомив лідер фракції "Самопомочі" Олег Березюк.

"Іде серйозна боротьба проти Єгора Соболєва. Є інформація, що хочуть проголосувати постанову про відкликання його з посади голови комітету. Соболєв є перепоною для того, щоб був прийнятий неякісний закон про антикорупційний суд. Єгор вимагає і є фахівцем у якості цього закону. На цей комітет буде призначений представник БПП", - сказав Березюк.

За його інформацією, у президентській партії планують призначити "свою" людину на посаду аудитора Національного антикорупційного бюро.

"Є інформація, що це буде не українець, але прикуплений силовими органами України. У комплексі це дозволить їм знущатися над бюджетом України", - додав лідер "Самопомочі" у парламенті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раду залишає нардеп

Антикорупційний комітет затверджує кандидатів на посаду аудитора НАБУ від парламенту і виносить їх на голосування Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «БПП хоче вигнати Соболєва з антикорупційного комітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути