Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2021 13:32

"Бояться за свою шкуру" - дружина Зеленського про його оточення

"Бояться за свою шкуру" - дружина Зеленського про його оточення
Олена і Володимир Зеленські у шлюбі 18 років. Фото: Reuters

Люди з оточення президента Володимира Зеленського інколи можуть не договорювати йому всієї правди. Про це розповіла перша леді Олена Зеленська на телеканалі "1+1".

"Я не думаю, що це теплі ванни. Іноді бояться щось договорити до кінця, але він у фіналі все-таки сам знайде відповідь.

Іноді бояться за свою шкуру, тому що гонець, який приніс погану звістку - має бути страчений. Підставляють? Я все ж таки сподіваюся, що ненавмисне. Тому що в команді поведінку кожної людини важко постійно тримати на увазі. Люди іноді таки дурниці роблять, що ти взагалі не розумієш, як таке спало на думку", - сказала вона, повідомляють "Букви".

Дружина президента розповіла, що в оточенні її чоловіка є ті "яким не симпатизує".

"Але це мої особисті відчуття. Не знаю, які вони професіонали, тому, можливо, я помиляюся", - зізналася Олена Зеленська.

"У Володимира Олександровича великий обсяг терпіння. Він може терпіти довго. Тобто він може навіть ухвалити рішення про те, що вже все, й ще дати час собі на роздуми.

І було на нашому шляху багато таких випадків, коли він роками давав людині останній шанс. І потім так боляче, але назавжди. Мені здається, він усе бачить краще за мене, тому я тут можу не втручатися", - сказала перша леді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічника Зеленського возять на Maybach у маєток Ахметова

На запитання, чи Зеленський сам здійснює зміни в команді, або ж це "результат інтриг навколо нього" й "виживає сильніший", Олена Зеленська відповіла:

"Мені здається - все разом. Авжеж президент ухвалює рішення. Ті, хто відходять самі - це їхнє рішення".

Керівник Офіса президента Андрій Єрмак завжди створює комфорт для Зеленського, розповів екссекретар РНБО Олександр Данилюк.

"Він (Єрмак. - Gazeta.ua) має персональний вплив, створив максимальне відчуття взаємозалежності. У Єрмака - все добре, все супер, класно", - сказав колишній посадовець.

Зараз ви читаєте новину «"Бояться за свою шкуру" - дружина Зеленського про його оточення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути