четвер, 04 березня 2010 11:19

Бондик: "Депутати мають право створювати коаліцію"

Бондик: "Депутати мають право створювати коаліцію"

Партія регіонів не виключає, що сьогодні Верховна рада може проголосувати законопроект "Про внесення змін до регламенту" щодо входження в коаліцію окремих депутатів. Про це журналістам повідомив "регіонал" Валерій Бондик.

"Я вніс зі своїм колегою цей законопроект, бо вважаю, що в деяких фракціях дуже багато партій. Навіть ви , - звернувся він до журналістів - не скажете мені, скільки партій у фракції НУНС. Десять, дванадцять, а може й п"ятнадцять.

І що? Ми тепер маємо домовлятися з кожною із партій? Ні, такого не буде. Є імперативна умова, що відповідно до статусу народного депутата, депутатські фракції складають також народні депутати. І тому депутат - це суб"єкт.

Можливо, це моя суб"єктивна думка. Але депутати мають можливість створювати коаліцію", - зазначив Бондик.

Нагадаємо, що сьогодні народні депутати від Партії регіонів Валерій Бондик і Володимир Демидко зареєстрували у Раді законопроект про порядок створення коаліції депутатських фракцій.

Парламентарії запропонували проект закону про внесення змін в ст.61 закону "Про регламент Верховної Ради" (про порядок створення коаліції депутатських фракцій).

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бондик: "Депутати мають право створювати коаліцію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути