четвер, 10 березня 2011 17:22

Бондаренко пояснив безглуздя підвищення цін на ЖКП

Бондаренко пояснив безглуздя підвищення цін на ЖКП

Опозиційний уряд вважає необґрунтованим чергове можливе підвищення цін на житлово-комунальні послуги.

Про це заявив міністр регіонального розвитку опозиційного уряду, "бютівець" Володимир Бондаренко, повідомила прес-служба БЮТ.

"Ціни на житлово-комунальні послуги формуються невідомо з яких показників, оскільки так звана "газова складова" в послугах ЖКГ складає не більше 20%, а все інше - це вода, обслуговування будинків, вивезення сміття", - зазначив Бондаренко.

За словами політика, зростання цін на послуги ЖКГ - це процес, який вже  розпочався і який вже сьогодні є "нестерпним для багатьох власників житла і особливо для бізнесменів, які мають офіси, виробничі приміщення і щодо яких взагалі спостерігається диктат -  ніяких рівноправних умов між споживачами та надавачами послуг".

Опозиціонер звернув увагу на те, що уряд Азарова не виконує закон про створення національного регулятора надання послуг у сфері житлово-комунального господарства. За його словами, уряд й надалі доручає розробку методики встановлення тарифів НКРЕ.

Окрім того Бондаренко нагадав, що свого часу уряд Юлії Тимошенко ухвалив постанову, яка дозволяє громадянам обирати перелік житлово-комунальних послуг, відмовлятись від непотрібних та яка створює конкуренцію між фірмами, які обслуговують будинки, і виконання якої сприяло б зниженню вартості послуг та підвищенню їхньої якості.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко пояснив безглуздя підвищення цін на ЖКП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути