Ексклюзиви
середа, 02 травня 2018 09:03

Бокс і бізнес у столиці - ЗМІ розповіли про нападника на нардепа Найєма

Бокс і бізнес у столиці - ЗМІ розповіли про нападника на нардепа Найєма
ЗМІ назвали прізвище нападника на нардепа Мустуфу Найєма - Магомед-Амін Саітов. Фото: pravda.com.ua

Одним з учасників конфлікту, який завдав тілесних ушкоджень нардепу Мустафі Найєму та зник з місця події, може бути Магомед-Амін Саітов.

Про це повідомляє "Українська правда"

За даними джерел ЗМІ, саме Саітов був присутній на місці інциденту у центрі Києва 30 квітня.

Згідно з інформацією з відкритих джерел, Магомед-Амін Саітов є одним із засновників промоутерської компанії "Бум-бокс Промоушнс". Двоє інших - його брат Муса Саітов і Магомед Дончаєв, який також є помічником глави ВГО "Діаспора чеченського народу" і директором BoomBox Promotions.

Компанія зареєстрована у Києві на вул.Дегтярівській 27-Т, як і кілька інших, також пов'язаних з Саітовими. За цією адресою розташований бізнес-центр Mikom Palace, у ньому ж розміщується Всеукраїнська громадська організація "Діаспора чеченського народу" під керівництвом Даніла Гончарова.

BoomBox Promotions представляє інтереси кількох боксерів, серед яких Хусейн Байсангуров - володар поясів Міжнародного чемпіона за версією IBF і Континентального чемпіона WBA. Дядько Хусейна - керівник "Діаспори" Даніл Гончаров. Найближчі спортивні заходи за участю бійців "Бум-бокс Промоушнс" відбудуться 2 - 4 травня в Баку.

Також Магомед-Амін Саітов є засновником ТОВ "Релакс-Компані". У 2015 році він значився заступником голови правління Міжнародної громадської організації "Інтернаціональний союз", підписантом організації також є згаданий Даніл Гончаров.

Його брат Муса Саітов є бенефіціаром низки компаній і власником заміського комплексу "Лєпота" на Київщині.

Раніше нардеп Антон Геращенко оприлюднив інформацію про трьох затриманих після конфлікту за участі народного депутата Мустафи Найєма: ними виявилися Саітов Ахмед Абубакарович, 1999 р.н., Саітов Магомед-Саліх Аргуевич 1996 р.н. іТімербілатов Умал Русланович 1996 р.н.

У свою чергу брат нардепа Масі Найєм заявив, що четвертим учасником конфлікту, якому вдалося втекти від поліції, ймовірно є Саітов на прізвисько Мага.

Внаслідок сутички Мустафа Найєм зазнав тілесних ушкоджень, у нього діагностували перелом щелепи і струс мозку, він переніс операцію.

Двоє з затриманих поліцією учасників бійки мають громадянство РФ та перебувають на території України на підставі посвідок про тимчасове проживання, ще один - громадян України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили фото кривдників Найєма

Мустафу Наєма побили у центрі столиці. На своїй автівці він проїжджав неподалік Бесарабського ринку. На дорозі у нього стався конфлікт із водієм BMW, який рухався у тому ж напрямку. Той, за словами Наєма, порушив правила дорожнього руху. Депутат зробив йому зауваження. Після словесної перепалки обоє вийшли зі своїх автівок. Найєм викликав поліцію, інший водій – товаришів собі на підмогу. Першим на місце конфлікту приїхав Mercedes Geländewagen. З нього вийшло двоє осіб. Вони нанесли Наєму кілька ударів і втекли. Депутата із травмами відвезли у відділення швидкої допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Бокс і бізнес у столиці - ЗМІ розповіли про нападника на нардепа Найєма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути