неділя, 27 травня 2012 15:44

Бойкот Євро-2012 не повинен зіпсувати футбольний дух - прем'єр Угорщини

Бойкот Євро-2012 не повинен зіпсувати футбольний дух - прем'єр Угорщини
Віктор Орбан проти бойкоту Євро-2012. Фото: hardcoreconservativeblog.blogspot.com

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан виступає проти бойкоту проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в Україні.

Про це глава угорського уряду заявив на церемонії відкриття 62-го конгресу Міжнародної федерації футболу (FIFA), що проходить у Будапешті, пише Укрінформ.

"Бойкот не повинен зіпсувати футбольний дух. Завдання спорту - не роз'єднувати, а об'єднувати людей. Футбол навчить усьому, що може згодитися людині протягом життя, у тому числі і fair play (правилам "чесної гри" - ред.)", - сказав Орбан.

У вітальній промові він також наголосив, що "політика і спорт тісно пов'язані між собою, політика може багато допомогти, але у певних випадках може і зашкодити спорту".

Конгрес FIFA в угорській столиці проводиться вже втретє (попередні були в 1909 і 1930 роках). Якщо на проведеному у 1930 році в Будапешті форумі брали участь делегації з 27 країн, то на нинішньому - вже із 209, повідомив президент FIFA Йозеф Блаттер.

Зараз ви читаєте новину «Бойкот Євро-2012 не повинен зіпсувати футбольний дух - прем'єр Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути