субота, 21 жовтня 2006 17:50

Бойко чекає зниження цін на бензин

Засідання експертно-аналітичної групи з аналізу ситуації на ринку нафтопродуктів України відбудеться в кінці наступного тижня. Про це повідомив міністр палива та енергетики Юрій Бойко в Луганську в суботу, 21 жовтня.

Він також відзначив, що міністерство, з урахуванням сьогоднішніх тенденцій, чекає подальшого зниження цін на нафтопродукти в Україні.

- Параметри я буду готовий доповісти в середині наступного тижня, - відзначив міністр.

Глава Мінпаливенерго також проінформував, що експертно-аналітична група відстежує ціни на нафту на світових ринках і на експертному рівні готує пропозиції уряду.

- У нас є світова тенденція падіння ціни на нафту та імпортні нафтопродукти, яка підкріплюється роботою уряду по відсіканню спекулятивної складової, неминуче присутньої при коливанні ціни на нафту, - відзначив міністр.

Бойко підкреслив, що основне завдання уряду полягає в тому, щоб відсікти цю спекулятивну складову і забезпечити прогнозоване зниження цін з урахуванням тенденцій, повідомляють ПОДРОБНОСТИ.UA.

Зараз ви читаєте новину «Бойко чекає зниження цін на бензин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути