Ексклюзиви
субота, 07 червня 2014 13:18

Богословська: Втрата свідомості вартового - це знак, що буде ще багато жертв

Богословська: Втрата свідомості вартового - це знак, що буде ще багато жертв
Фото:job-sbu.org

Позафракційний нардеп Інна Богословська засмучена через те, що під час проходу Президента України Петра Порошенка впала гвинтівка і вартовий втратив свідомість. 

Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

За словами нардепа, це означає, що ще буде багато жертв. Говорячи про інавгурацію президента, Богословська зауважила, що Порошенко озвучив те, чого хоче суспільство. 

"Крім того, він говорив те, в що вірить сам. Для президента це дуже важливо. Наскільки реальні ці речі, про які він говорив? Від нього треба очікувати твердості, яка інколи буде межувати із жорстокістю. Тому що, на жаль, без того, щоб когось посадили не обійдеться. Я поговорила із трьома губернаторами: у них в областях сидять від центральних органів влади ті ж "сматрящіє", які були при Януковичі. Плюс ще додали по 2-3 людини від нинішніх парламентських фракцій. До мене підходив мій знайомий бізнесмен, який належить до нормальних капіталістів. Він каже: "Інно, зараз на залізницю взяли заступників - найбільших хабарників за всю історію роботи цієї структури, навіть одного і замів Кірпи теж повернули", - наголосила політик. 

Вона впевнена, що якщо Президент та уряд не зламають таку, корупційну складову, то люди цього не пробачать. "Мені говорять, що ще тиждень-два і народ повстане, але тепер уже в областях. Губернатори кажуть, що більше не будуть закривати очі. А люди тільки чекають, коли б підняти на вила мерзотників", - додала нардеп. 

Зараз ви читаєте новину «Богословська: Втрата свідомості вартового - це знак, що буде ще багато жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути