середа, 09 жовтня 2019 11:16

Богдан допомагав Януковичу монополізувати владу - ЗМІ

Богдан допомагав Януковичу монополізувати владу - ЗМІ
Богдан ймовірно тиснув на суддю Конституційного суду. Фото: 1+1

Голова Офісу президента Андрій Богдан 2010-го, працюючи в уряді Азарова, міг тиснути на суддю Конституційного суду Петра Стецюка. Аби змусити винести рішення на користь екс-президента Віктора Януковича.

Про це з посиланням на офіційні свідчення Петра Стецюка, колишнього судді Конституційного Суду, повідомили виданню Kyiv Post.

"Богдан нібито чинив тиск на Стецюка, щоб той він виніс постанову, щоб допомогти Януковичу монополізувати владу", - йдеться у повідомленні.

Богдан назвав звинувачення Стецюка брехнею. Сам Стецюк відмовився коментувати питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан натякнув на "проплачене" віче. Активісти відповіли жорсткою умовою

Kyiv Post повідомляє, що Богдан міг виступати як посередник від імені Андрія Портнова, який тоді був заступником керівника апарату Януковича та відповідав за судову систему.

Йдеться про постанову Конституційного суду, яка дозволила індивідуальне членство депутатів у коаліції фракцій. Тоді деякі нардепи перейшли до Партії регіонів, сформувавши цим коаліцію, якої не було, і створивши більшість у парламенті.

Глава Офісу президента Андрій Богдан разом із друзями поїхав у Туреччину. З ним була його подруга, а також друг-бізнесмен - засновник компанії SAGA Development Андрій Вавриш - зі своєю супутницею.

Зараз ви читаєте новину «Богдан допомагав Януковичу монополізувати владу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути