Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2008 18:13

Блок Черновецького назвав першу десятку свого виборчого списку

Київський міський голова ЛеонідЧерновецький очолив список кандидатів у депутати Київради від блоку свого імені. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на міжпартійній конференції блоку, що відбулась у Будинку вчителя.

До першої п"ятірки виборчого списку увійшли нинішній заступник голови столичної міської державної адміністрації ІренаКільчицька (N 2 у виборчому списку), секретар Київради V скликання Олесь Довгий (N 3), лідер фракції Блоку Леоніда Черновецького у нинішньому скликанні депутатів Київради Денис Комарницький (N 4) і заступник голови КМДА Віталій Журавський (N 5).

Наступними у списку відповідно стали перші заступники Черновецького у міськдержадміністрації Анатолій Голубченко і ДенисБасс; депутати фракції Блоку Черновецького у Київраді АллаШлапак, Андрій Заєць та Сергій Березенко.

Характеризуючи кандидатів виборчого списку, Л.Черновецький зазначив, що, зокрема, О.Довгий є "кращим спікером", А.Голубченко – "один з кращих екс-віце-прем"єрів України", Д.Басс – "досвідчений адміністратор", І.Кільчицька багато зробила для киян.

На прес-конференції, що проходила після конференції, Л.Черновецький повідомив, що до блоку ввійшли три партії: Християнсько-ліберальна партія, партія "Зелена планета" та партія "Жінки України". Делегати конференції прийняли рішення підтримати кандидатуру Л.Черновецького на посаду Київського міського голови.

На прес-конференції нинішній міський голова повідомив, що він і його команда розраховують на перемогу на дострокових виборах мера столиці та Київради, що призначені на 25 травня. При цьому Л.Черновецький підкреслив, що його не влаштовує формальна перемога, необхідна перемога, яка дозволить проводити кардинальні реформи у Київраді.

"За умови переконливої перемоги ми зможемо знову почати нову Україну і почати її з Києва", - сказав Л.Черновецький.

Він також зазначив, що столиці України потрібен сильний, розумний і добрий мер. "Думаю, що ні в кого немає сумніву в тому, що мені притаманні якості успішної людини", - сказав Л.Черновецький.

За словами мера, усі перераховані вище якості притаманні йому та його команді.

Щодо того, скільки місць його команда планує отримати у Київраді нового скликання, Л.Черновецький сказав: "Ми налаштовані не на місця, ми будемо боротись за кожного виборця. Чим більше ми візьмемо голосів у Київраді, тим скоріше проходитимуть реформи, тим краще буде жити киянам, тим більше буде бюджет Києва і так далі".

Він також повідомив, що у разі обрання його мером планує реалізувати свою ідею щодо зменшення кількості депутатів у Київраді, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Блок Черновецького назвав першу десятку свого виборчого списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути