субота, 22 квітня 2017 13:10

Блогери схвалюють поведінку Миколи Мартиненка та "фронтовиків" на судовому процесі

Блогери схвалюють поведінку Миколи Мартиненка та "фронтовиків" на судовому процесі
Блогери схвалюють поведінку Миколи Мартиненка. Фото: "Еспресо TV"

Те, що задумувалось, як піар-акція для підняття рейтингу НАБУ, має всі шанси стати піар-акцією для підняття рейтингу екс-нардепа Миколи Мартиненка, яку йому безкоштовно влаштувало НАБУ.

Так прокоментував у Facebook відео з залу Солом'янського райсуду м. Києва відомий блогер Богдан Карпенко.

"Історія з суддею Бобровником, ідіотська поведінка лобістів бюро, таких, як Саакашвілі та Сакварелідзе, котрі заплювали жовчю весь фейсбук, стоп'ятсот "інсайдів" по темі від Сергія Квартировича (мається на увазі корупційний скандал з елітним житлом депутата Сергія Лещенка вартістю більше 300 тис. доларів – Gazeta.ua) прогнозовано, і нудно", - вважає Карпенко.

Блогер виступив за те, щоб були покарані як порушення, так і імітація боротьби з порушеннями.

Натомість блогер Олексій Давиденко порівнює судові процеси Миколи Мартиненка і екс-керівника ДФСУ Романа Насірова.

"У Насірова були такі боягузливі друзі і соратники, що вони навіть побоялися прийти і підтримати його публічно в суді. У Мартиненка картинка навпаки. Він сам поводиться гідно і підготовлено. Його юристи ведуть відкриту якісний захист. Його друзі і соратники відкрито підтримують його і готові ризикувати своїм ім'ям і своєю репутацією заради нього. І якщо Насіров і його захист викликали почуття неприязні, жалю, огиди і глибокого розчарування, то поведінка Миколи Мартиненка, його захисту, друзів і соратників викликає повагу. Особисто я не сумніваюся, що якщо його навіть відпустять - він нікуди не втече і буде стоячи, з високо піднятою головою і, дивлячись очі в очі, відповідати перед українським судом. Це такий тип людей", - вважає Олексій Давиденко.

А активний блогер і нардеп Віталій Чепинога дещо іронічно зазначає, що в українській політиці головне - правильно, по-самурайськи поводити себе при арешті і в суді.

"Не в клєтчатому одіялі, обмотаним капельницями, марльою і лейкопластирем, а так - тіпа як "Овод" у Лілі Войніч. От тобі й харизма! Ніч в СІЗО, день в суді і ... Судячи з реплік у ФБ, Микола Мартиненко уже зараз входить до трійки лідерів народної довіри... Ще сутки - і на поруки його проситиме випустить НАБУ і Сергій Лещенко...", - іронізує Віталій Чепинога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд обирає запобіжний захід Миколі Мартиненку - наживо

20 квітня детективи Національного антикорупційного бюро затримали екс-нардепа Миколу Мартиненка. Раніше Микола Мартиненко звернувся до Верховної Ради, президента та послів "Великої сімки" і Євросоюзу в Україні щодо "політичного переслідування, грубих порушень закону та презумпції невинуватості" щодо нього з боку Національного антикорупційного бюро України.

Зараз ви читаєте новину «Блогери схвалюють поведінку Миколи Мартиненка та "фронтовиків" на судовому процесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути