Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2012 20:23

Завдяки ЦВК такі діячі як Луцький, Мельник і Шлапак не застосують своїх брудних технологій - нардеп

Завдяки ЦВК такі діячі як Луцький, Мельник і Шлапак не застосують своїх брудних технологій - нардеп
Найкраще було б, на думку Павловського, якби взагалі не було можливості голосувати за відкріпними талонами. Фото: gazetavv.com

Заборона ЦВК голосувати за відкріпними талонами поза межами виборчого округу не усуне ризиків можливих порушень.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів народний депутат ВО "Батьківщина" Андрій Павловський.

"Говорили - відкріпні потрібні, бо, якщо хтось нібито їде у відрядження, не зможе голосувати. Але ж це - масові фальсифікації. Таким можуть скористатися люди на зразок Максима Луцького. Він використовує службове становище. Зокрема те, що він незаконно поєднує посади проректора Авіаційного і народного депутата. Луцький змушує всіх студентів і батьків, працівників інституту брати відкріпні талони та їхати саме до Соломянського району з відкріпними талонами і голосувати за нього. Примусив навіть працівників філіалів навчального закладу, які є в інших областях, таке робити", - розповів нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦВК обіцяють вирішити проблему з "виборчим туризмом" після аналізу ситуації

"Таке саме планував зробити і ректор Податкової академії, депутат від Партії регіонів Мельник. В Ірпіні вони планували залучити до фальсифікацій усіх, хто має відношення до Академії, під загрозою звільнення. Це в чистому вигляді застосування адмінресурсу", - додав Павловський.

На його думку, прийняте рішення ЦВК усуне можливість масових порушень "таких діячів як Максим Луцький, Мельник, Герега і Шлапак". Разом з тим нардеп наголошує на тому, що всіх ризиків це не усуне.

"Вони зможуть використати лише можливість голосування на різних дільницях. Дозволено ж переміщатися у межах одного округу. Це може призвести до так званих "каруселей". Люди братимуть відкріпні талони й ходитимуть голосувати по всіх дільницях округу. Так, одна людина може по десять разів проголосувати. Та й автобусами їх возитимуть. У цьому також існує загроза. Найкраще було б, якби взагалі не було можливості голосувати за відкріпними талонами", - впевнений він.

Зараз ви читаєте новину «Завдяки ЦВК такі діячі як Луцький, Мельник і Шлапак не застосують своїх брудних технологій - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути