Ексклюзиви
середа, 21 березня 2018 12:46

Білецький про тероризм Савченко: "Клініка"

Білецький про тероризм Савченко: "Клініка"
"Влада використала цю клінічність для чергового цирку", - Андрій Білецький. Фото: depo.ua

Народний депутат Андрій Білецький вважає смішними звинувачення генпрокурора Юрія Луценка та реакцію на них нардепа Надії Савченко.

Про це він сказав в кулуарах парламенту.

"Усе це смішно - і зі сторони Савченко, і зі сторони генерального прокурора. Вважаю, що це питання української психіатрії, а не правоохоронних органів. Про "клініку" не серйозно говорити, як про політичний момент", - сказав Білецький.

Він зазначив, що швидше голосуватиме за психіатричне обстеження Савченко, ніж за притягнення її до кримінальної відповідальності.

"Це клінічний випадок. Ми не маємо справу з нормальною у психічному плані людиною. Влада використала цю клінічність для чергового цирку. У нас уже були тепловізори для генпрокурора, замахи на Порошенка, міністра внутрішніх справ. Бачимо черговий випадок абсурду - із люстрою як основним елементом ураження. Мені це, як військовому і нормальній людині, просто смішно", - наголосив Білецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготовка до замаху на Порошенка, повалення конституційного ладу, змова з ватажками ДНР - опублікували подання ГПУ на Савченко

15 березня генпрокурор Юрій Луценко заявив у Верховній Раді, що Надія Савченко планувала "терористичний акт у стінах парламенту: знищити бойовими гранатами дві ложі, мінометами обрушити купол Верховної Ради і автоматами добивати тих, хто виживе".

Савченко підтвердила такі заяви, однак зазначила, що робила їх, щоб влада відчула страх.

Зараз ви читаєте новину «Білецький про тероризм Савченко: "Клініка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути