неділя, 15 листопада 2015 09:05

Без Яроша "Правий сектор" зникне

Без Яроша "Правий сектор" зникне
www.telegraf.in.ua

Без Дмитра Яроша рух "Правий сектор" помре. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Тарас Загородній.

"Без найбільш розкрученої постаті Дмитра Яроша "Правий сектор" зникне як рух. Він був її дієвим активом. В Україні об'єднання будуються навколо людей, а не ідей. Більше довіряють лідерам. Через це усі вони вождівського типу. Був "Блок Юлії Тимошенко", зараз - "Блок Петра Порошенка", Радикальна партія Олега Ляшка. Вони недаремно ставлять попереду свої прізвища. Немає значення, хто очолить "Правий сектор". Кращого лідера, ніж Ярош, не знайдуть",- заявив він.

На думку експерта, "Укроп" не сприйме Дмитра Яроша як нового керівника.

"Є ймовірність, що Ярош очолить "Укроп". Але це зіграє проти політсили. Геннадій Корбан досі голова партії. Хоч і під домашнім арештом. Ярош - радикальна людина. Як лідера, його не сприймуть там. Але без проблем залучать до загальної діяльності партії",- зазначив Загородній.

Політолог наголосив, що Дмитро Ярош перегляне послідовність своєї діяльності.

"Він гарна людина і лідер. Але необхідно формувати політичні пріоритети. Вони будуть менш радикальними, але послідовними. Зараз Ярош повинен зрозуміти, чого він прагне. Політика - це айсберг. Щоб на ньому триматися, потрібно постійно рухатись. А результати діяльності "Правого сектору" відсутні. Державна робота майже не велася. Навіть не брали участь у парламентській кампанії та місцевих виборах",- додав він.

Нагадаємо, 11 листопада Дмитро Ярош заявив, що йде з "Правого сектору". На конференції керівного складу у Києві учасники обрали ще один Провід. Назначили його керівником. Ярош наголосив, що не збирається бути "весільним генералом".

Зараз ви читаєте новину «Без Яроша "Правий сектор" зникне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути