Ексклюзиви
вівторок, 05 липня 2016 16:34

"Батьківщина" заблокувала трибуну через тарифний геноцид

"Батьківщина" заблокувала трибуну через тарифний геноцид
Facebook.com/borislav.bereza

Фракція "Батьківщина" також блокуватиме трибуну Верховної Ради.

Про це йдеться у відповідній заяві.

"За останні 2 роки ціна на газ для населення зросла у 9,5 разів. Давайте говорити правду: це – плановий геноцид українського народу. Тарифний геноцид!", - заявляють у політсилі.

Також фракція вимагає поставити на голосування тарифний пакет із 4-х законопроектів: № 3216 щодо спрямування усього газу українського видобутку на потреби українського населення; № 4317 щодо зниження розміру рентних платежів для державних газовидобувних підприємств; № 2832 щодо забезпечення всіх побутових споживачів газу лічильниками, встановлення прозорих, економічно обґрунтованих тарифів та справедливих нормативів споживання послуг; № 2597 про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка має довести необґрунтованість чинних тарифів та встановити факти корупції в ПАТ "Укргазвидобування" та НАК "Нафтогаз України".

Про те, що відтепер дві фракції блокуватимуть трибуну заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Нагадаємо, "радикали" місяць блокують трибуну, вимагаючи розслідування корупції та офшорів.

"Блокуватимемо роботу Верховної Ради доти, доки парламентарі не почнуть ухвалювати необхідні для країни закони, доки наші вимоги зменшити тарифи не будуть виконані", - заявляють у "Батьківщині".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд розгляне підвищені тарифи на гарячу воду і опалення

Як відомо, з 1 липня в Україні зросли тарифи на гаряче водопостачання, теплову енергію та електроенергію для промисловості.

Зокрема за опалення треба буде платити на 75-90% більше. Тарифи на гарячу воду зростуть до 63-78 грн за кубометр.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" заблокувала трибуну через тарифний геноцид». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути